Koerier Waddinxveen - E-koeriers - 100% Elektrische Koeriersdienst

Koerier Waddinxveen

Contact

ELEKTRISCH VERVOER

Onze voertuigen zijn 100% elektrisch. Hiermee zorgen wij voor transport zonder uitstoot.

SPOEDDIENST

Heeft u een Spoedzending? Neem dan direct contact met ons op zodat wij binnen 45 minuten bij u voor de deur kunnen staan.

DAGROUTES

Wij kunnen volledige dag routes voor u rijden met meerdere leveradressen.
Home 9 Koerier Waddinxveen

Opzoek naar koerier Waddinxveen?

E-koeriers is gevestigd in Capelle aan den IJssel. Binnen 30 minuten kunnen wij aanwezig zijn op uw locatie in Waddinxveen. Wanneer u opzoek bent naar koerier Waddinxveen zijn wij 24/7 bereikbaar en staan altijd voor u klaar om uw zending af te halen en direct door te leveren. Wanneer u dus opzoek bent naar een koerier Waddinxveen kunt u via ons formulier kunt u snel en gemakkelijk een route opsturen inclusief eventuele opmerkingen. Als volgt zult u snel een bericht terug krijgen met daarin het tarief en de tijd dat we bij u kunnen arriveren. Zodra wij akkoord krijgen, komen wij zo snel mogelijk naar het adres om de goederen af te halen.

Onze voertuigen zijn 100% elektrisch. Hiermee zorgen wij voor transport zonder uitstoot. Heeft u een Spoedzending? Neem dan direct contact met ons op zodat wij binnen 45 minuten bij u voor de deur kunnen staan. Wij kunnen volledige dag routes voor u rijden met meerdere leveradressen. Wij laden tot max. 500kg. Wij vervoeren geen ADR, geconditioneerde goederen en medicijnen. Zodra wij onderweg zijn sturen wij onze live locatie via Whatsapp. Zo kunt u de zending altijd volgen. Wij vervoeren uitsluitend voor u, dus niet meerdere klanten op 1 route.

Wie zitten er achter E-koeriers?

Wij willen ons graag voorstellen. Op de foto ziet u links Berend Kalisvaart en rechts Bjorn Lourier. Wij zijn begin 2021 begonnen met het uitwerken van de plannen die we hadden voor E-koeriers. Een paar maanden later zijn wij officieel begonnen en de eerste klanten gaan bedienen binnen Capelle aan den IJssel en Rotterdam. De plannen voor E-koeriers zijn ontstaan op onze studie aan Hogeschool Rotterdam. Wij volgen nog 1 jaar deze opleiding waarin wij doormiddel van de lessen nog sterker willen worden in het najagen van onze dromen, zo groot mogelijk worden met E-koeriers.

koerier Waddinxveen elektrische koeriersdienst