Koerier Rotterdam - E-koeriers - 100% Elektrische Koeriersdienst
Selecteer een pagina

Koerier Rotterdam

Contact

ELEKTRISCH VERVOER

Onze voertuigen zijn 100% elektrisch. Hiermee zorgen wij voor transport zonder uitstoot.

SPOEDDIENST

Heeft u een Spoedzending? Neem dan direct contact met ons op zodat wij binnen 45 minuten bij u voor de deur kunnen staan.

Dagroutes

Wij kunnen volledige dag routes voor u rijden met meerdere leveradressen.
Home 9 Koerier Rotterdam

Opzoek naar een koerier Rotterdam?

Bent u opzoek naar een Koerier Rotterdam? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op zodat wij binnen een half uur bij u voor de deur kunnen staan. Koerier Rotterdam vervoert al uw zendingen duurzaam zonder dat u hier extra voor betaald. Wanneer u dus een spoedzending heeft zijn wij de ideale duurzame Koerier Rotterdam. Wij kunnen deze zending in nog geen half uur tijd afhalen en vervolgens leveren bij de klant. Rotterdam ontwikkeld zich steeds meer in het duurzame transport en daarom kunnen wij hier ons perfect aansluiten.  Door onze aansluiting net buiten de stad kunt u ook zendingen bij ons afgeven die wij vervolgens groen kunnen vervoeren naar de eindklant.

Wie is E-koeriers?

Onze voertuigen zijn 100% elektrisch. Hiermee zorgen wij voor transport zonder uitstoot. Heeft u een Spoedzending? Neem dan direct contact met ons op zodat wij binnen 45 minuten bij u voor de deur kunnen staan. Wij kunnen volledige dag routes voor u rijden met meerdere leveradressen. Wij laden tot max. 500kg. Wij vervoeren geen ADR, geconditioneerde goederen en medicijnen. Zodra wij onderweg zijn sturen wij onze live locatie via Whatsapp. Zo kunt u de zending altijd volgen. Wij vervoeren uitsluitend voor u, dus niet meerdere klanten op 1 route.

Met E-koeriers willen wij ons richten op het Elektrische transport. Wij rijden op dit moment met een Citroen E-jumpy waarover wij erg te spreken zijn. Met een bereik van netto 270km per oplaadbeurt zijn wij snel bij de klanten zonder op te laden. Wanneer het toch nodig is om onderweg te laden zal dit snel gaan en wordt daar weinig tijd mee verloren.

koerier rotterdam elektrische koeriersdienst

Koerier Rotterdam Service

Koerier Rotterdam bied naast elektrisch transport ook een service waar de klant altijd voorop staat. Wij denken altijd mee met de klant zodat alles mogelijk is. Daarnaast zorgen wij er voor dat u altijd op de hoogte bent van de locatie van onze voertuigen en kunt u direct telefonisch contact met ons opnemen en via WhatsApp.

Benieuwd naar meer informatie? Of wilt u meer weten van het tarief? Neem dan contact met ons op via het contact formulier of stuur een prijs aanvraag via onze offerte aanvraag.