Koerier Rotterdam - E-koeriers - 100% Elektrische Koeriersdienst

Koerier Rotterdam

Koerier Rotterdam, de snelste en meest ecologische koerier in Rotterdam
Contact

ELEKTRISCH VERVOER

Onze voertuigen zijn 100% elektrisch. Hiermee zorgen wij voor transport zonder uitstoot.

SPOEDDIENST

Heeft u een Spoedzending? Neem dan direct contact met ons op zodat wij binnen 45 minuten bij u voor de deur kunnen staan.

Dagroutes

Wij kunnen volledige dag routes voor u rijden met meerdere leveradressen.
Home 9 Koerier Rotterdam

Opzoek naar een koerier Rotterdam?

Bent u opzoek naar een Koerier Rotterdam? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op zodat wij binnen een half uur bij u voor de deur kunnen staan. Koerier Rotterdam vervoert al uw zendingen duurzaam zonder dat u hier extra voor betaald. Wanneer u dus een spoedzending heeft zijn wij de ideale duurzame Koerier Rotterdam. Wij kunnen deze zending in nog geen half uur tijd afhalen en vervolgens leveren bij de klant. Rotterdam ontwikkeld zich steeds meer in het duurzame transport en daarom kunnen wij hier ons perfect aansluiten.  Door onze aansluiting net buiten de stad kunt u ook zendingen bij ons afgeven die wij vervolgens groen kunnen vervoeren naar de eindklant.

Wie is E-koeriers?

Onze voertuigen zijn 100% elektrisch. Hiermee zorgen wij voor transport zonder uitstoot. Heeft u een Spoedzending? Neem dan direct contact met ons op zodat wij binnen 45 minuten bij u voor de deur kunnen staan. Wij kunnen volledige dag routes voor u rijden met meerdere leveradressen. Wij laden tot max. 500kg. Wij vervoeren geen ADR, geconditioneerde goederen en medicijnen. Zodra wij onderweg zijn sturen wij onze live locatie via Whatsapp. Zo kunt u de zending altijd volgen. Wij vervoeren uitsluitend voor u, dus niet meerdere klanten op 1 route.

Met E-koeriers willen wij ons richten op het Elektrische transport. Wij rijden op dit moment met een Citroen E-jumpy waarover wij erg te spreken zijn. Met een bereik van netto 270km per oplaadbeurt zijn wij snel bij de klanten zonder op te laden. Wanneer het toch nodig is om onderweg te laden zal dit snel gaan en wordt daar weinig tijd mee verloren.

koerier rotterdam elektrische koeriersdienst

Koerier Rotterdam Service

Koerier Rotterdam bied naast elektrisch transport ook een service waar de klant altijd voorop staat. Wij denken altijd mee met de klant zodat alles mogelijk is. Daarnaast zorgen wij er voor dat u altijd op de hoogte bent van de locatie van onze voertuigen en kunt u direct telefonisch contact met ons opnemen en via WhatsApp.

Benieuwd naar meer informatie? Of wilt u meer weten van het tarief? Neem dan contact met ons op via het contact formulier of stuur een prijs aanvraag via onze offerte aanvraag.

Over Koerier Rotterdam

Als u op zoek bent naar een betrouwbare koerier in Rotterdam, bent u bij ons aan het juiste adres. Ons team van professionele koeriers staat klaar om uw pakket snel en efficiënt te vervoeren naar elke bestemming in Rotterdam en omgeving.

Koerier Rotterdam E-koeriers is goed opgeleid en hebben een uitstekende klantenservice, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over uw pakket.

Bovendien bieden we verschillende vervoersopties aan, waaronder standaard en spoedbezorging, zodat u kunt kiezen wat het beste bij uw behoeften past. En met ons uitgebreide netwerk van partners, kunnen we pakketten naar elke locatie in Nederland en Europa vervoeren.

Koerier Rotterdam E-koeriers levert duurzaamheid

Wij geloven dat het vervoer van pakketten niet alleen efficiënt en snel hoeft te zijn, maar ook duurzaam. Daarom hebben wij als koerier in Rotterdam een aantal maatregelen getroffen om onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden.

Onze koeriers maken gebruik van elektrische voertuigen, wat betekent dat we geen uitlaatgassen produceren tijdens het vervoer van uw pakketten.

Als u op zoek bent naar een duurzame koerier in Rotterdam, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. E-koeriers staat als Koerier Rotterdam klaar om uw pakketten snel, efficiënt en duurzaam te vervoeren naar de plaats van bestemming.

koerier Rotterdam Elektrische koeriersdienst E koeriers

Koerier Rotterdam nodig?

Bel of mail E-koeriers om uw zending te laten bezorgen. Onze koeriersdiesnt is 7 dagen per week bereikbaar. Heeft het geen haast? Dan kunt u ons ook een e-mail sturen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!