Koeriersdienst Rotterdam: Snelle Elektrische Levering - E-koeriers

Koeriersdienst Rotterdam

Koeriersdienst Rotterdam, de snelste en meest ecologische koerier in Rotterdam
Contact

ELEKTRISCH VERVOER

Onze voertuigen zijn 100% elektrisch. Hiermee zorgen wij voor transport zonder uitstoot.

SPOEDDIENST

Heeft u een Spoedzending? Neem dan direct contact met ons op zodat wij binnen 45 minuten bij u voor de deur kunnen staan.

DAGROUTES

Wij kunnen volledige dag routes voor u rijden met meerdere leveradressen.

Home 9 Koeriersdienst Rotterdam

Koeriersdienst Rotterdam

E-koeriers is sinds kort een nieuwe koeriersdienst Rotterdam. Vanuit Capelle aan den IJssel werken wij veel in de stad en zijn wij een duurzame oplossing voor het transport vanuit en naar de stad toe. Door onze ligging net buiten de stad kunnen wij er voor zorgen dat we binnen 20 minuten bij u voor de deur staan om de zending af te halen en direct door te leveren naar de klant.

Waarom gekozen voor Koeriersdienst Rotterdam?

Wij hebben gekozen om ons te lokaliseren in de buurt van Rotterdam omdat wij het belangrijk vinden dat de stad zo schoon mogelijk gaat worden. De plannen die er zijn voor een schoon en groen Rotterdam vinden wij erg mooi en willen hier hard aan mee werken. Door te kiezen voor een ligging net buiten de stad zijn wij ook interessant voor partners buiten de stad die hun zendingen in de stad geleverd willen hebben.

Op dit moment groeit Rotterdam steeds meer met verschillende koeriersdiensten die zich specialiseren in het elektrische transport. Op dit moment bestaat dat nog wel veel uit hubs die laden en lossen met kleine elektrische wagens en elektrische bakfietsen. Deze voertuigen zijn helaas niet geschikt voor langere afstand. Hier komen wij juist in actie.  Door onze voertuigen kunnen wij lange afstanden overbruggen en de zendingen 100% elektrisch van A naar B brengen zonder hier tijd bij te verliezen. Door de goede actieradius van onze bus kunnen wij binnen Nederland in 1 stuk van A naar B rijden zonder problemen. Wij vervoeren uw zending met een Citroen E-jumpy.

Wij denken altijd met u mee!

De kracht van onze koeriersdienst in Rotterdam is dat wij altijd meedenken met de klant om zo snel mogelijk tot een gepaste en betaalbare oplossing te komen. Wij schakelen altijd zelf direct met de klant waardoor het contact niet over meerdere schakels verloopt. Onze kracht ligt op dit moment in het vervoeren van spoedzendingen maar daarbij ook in het vervoeren van dagroutes. Dit wil zeggen dat wij aan het begin van de dag zendingen kunnen afhalen voor meerdere klanten en die dezelfde dag afleveren. Op deze manier hoeft u zich niet meer druk te maken om de route en de planning. Dit kunnen wij volledig uit handen nemen. Hierbij kunnen wij de klanten op de hoogte houden van levertijden en krijgt u een track and trace waarbij u ons de volledige route kunt volgen.

Waarom kiezen voor E-koeriers?

Wanneer u kiest voor koeriersbedrijf E-koeriers kiest u voor een duurzame en verantwoorde oplossing van transport. Door onze service helpt u mee aan een schoner klimaat en boost u het imago van uw bedrijf. Zonder meer te betalen dan bij andere koeriersdiensten vervoert u de goederen 100% elektrisch en staat u altijd in contact met de chauffeur. Op deze manier kunt u altijd vragen om de laatste update en aangeven wanneer er toch dingen mochten veranderen onderweg. Bij ons staat de klant altijd op nummer 1 en daarom vinden wij het altijd belangrijk om een kennismaking gesprek aan te gaan om te kijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen. Op deze manier ziet u ook direct wie wij zijn en weet u met wie de goederen mee gaan.

Elektrische koeriersdienst in Rotterdam

De stad Rotterdam is steeds meer bezig met het verduurzamen van haar stadslogistiek. Een van de manieren waarop deze doelstelling wordt nagestreefd, is door het inzetten van elektrische koeriersdiensten voor het bezorgen van pakketten en andere zendingen.

De voordelen van elektrische koeriersdiensten zijn talrijk. Ten eerste zorgt het gebruik van elektrische voertuigen ervoor dat de luchtkwaliteit in de stad verbeterd wordt, aangezien elektrische voertuigen geen uitlaatgassen produceren. Dit is goed voor de gezondheid van de bewoners van Rotterdam.

Daarnaast zorgt het gebruik van elektrische koeriersdiensten ook voor minder geluidsoverlast in de stad. Elektrische voertuigen produceren aanzienlijk minder geluid dan conventionele verbrandingsmotoren, wat leidt tot een rustigere en aangenamer stadsklimaat.

Bovendien zijn elektrische voertuigen ook zeer efficiënt en kostenbesparend. Ze hebben een lagere energiebehoefte dan conventionele voertuigen en kunnen dus goedkoper rijden. Dit kan leiden tot lagere kosten voor de koeriersdiensten en kan uiteindelijk ook leiden tot lagere prijzen voor de klanten.

Kortom, de elektrische koeriersdienst in Rotterdam biedt vele voordelen voor zowel de stad als haar bewoners. Het is een stap in de goede richting op weg naar een duurzamere en gezondere stad.

Koeriersdienst Rotterdam Elektrische koeriersdienst E-koeriers

Waar vind ik de tarieven?

U heeft de mogelijkheid om op de homepagina een schatting te ontvangen van het tarief. Wanneer u hier tevreden mee bent kunt u doorgaan met de offerte aanvraag. Wanneer wij de offerte aanvraag ontvangen hebben komen wij direct in actie. Wij sturen binnen enkele minuten een reactie met tarief waarna u kunt beslissen of er akkoord wordt gegeven.Deze tarieven gelden voor de spoedzendingen die dezelfde dag afgeleverd moeten worden.

Wanneer u zendingen heeft voor een andere dag of gebruik wilt maken van onze dagroute service kunt u contact met ons opnemen via het contact formulier of de offerte aanvraag. Wij zullen uw aanvraag dan in behandeling nemen en terugkomen met een tarief. Dit tarief zal lager zijn dan de schatting die gemaakt wordt op onze homepagina.

Wat voor zendingen kan ik versturen?

Op dit moment kunnen wij als koeriersdienst Rotterdam verschillende soorten zendingen aannemen. Onze afmetingen zijn 2.00 x 1.30 x 1.30 en kunnen max 500kg laden. Dit zal in de toekomst nog veranderen in verband met een grotere formaten van elektrische voertuigen die eraan komen. Heeft u dus een pallet, doos of zelfs een los artikel? Dan kunt u die gerust aan ons meegeven en wij zorgen ervoor dat deze zo snel mogelijk onder juiste omstandigheden van A naar B wordt vervoerd.

Last minute koeriersdienst Rotterdam nodig?

E-koeriers is de koeriersdienst van Rotterdam, vraag snel een offerte aan met behulp van onze online offerteformulier of bel ons en vertel ons de verzendinformatie die wij nodig hebben en we zorgen ervoor dat uw verzending gelijk in behandeling wordt genomen. Voor tijdgevoelige pakketten bieden we een koeriersdienst aan die de pakketten zo snel mogelijk kunnen bezorgen. Voor pakketten die voor het einde van de werkdag moeten worden afgeleverd, bieden we een bezorgservice op dezelfde dag die het pakket voor 17:00 uur bezorgt.

Zoekt u een milieuvriendelijke en ecologisch verantwoordelijke koeriersdienst uit Rotterdam dan is er geen andere koerier of bezorgdienst om uit te kiezen. Al onze chauffeurs hebben met GPS uitgeruste voertuigen met real-time tracking en zijn getraind om pakketten op dezelfde dag of in een piektijdvenster af te leveren.

Voordelen van een Rotterdamse koeriersdienst

Er zijn verschillende voordelen voor het gebruik van een koeriersdienst Rotterdam. Ten eerste bieden deze diensten snelle en efficiënte leveringen van uw belangrijke pakketten en documenten. Dit betekent dat u erop kunt vertrouwen dat uw items op tijd en zonder problemen worden afgeleverd.

Ten tweede bied koeriersdienst Rotterdam E-koeriers competitieve tarieven, wat betekent dat u kunt profiteren van betaalbare leveringsopties. Dit kan vooral handig zijn voor bedrijven die regelmatig pakketten moeten versturen.

Ten derde bied koeriersdienst Rotterdam E-koeriers een uitstekende klantenservice. Dit betekent dat u altijd iemand kunt bereiken als u vragen of zorgen heeft over uw levering. Onze medewerkers zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat u tevreden bent met hun service.

Tot slot bied koeriersdienst Rotterdam E-koeriers ook tracking- en verzekeringsopties voor uw pakketten. Dit betekent dat u altijd kunt zien waar uw pakket zich bevindt en dat u beschermd bent tegen eventuele schade of verlies tijdens het vervoer.

In het algemeen bieden koeriersdiensten in Rotterdam dus snelle, efficiënte en betrouwbare leveringen van uw belangrijke pakketten en documenten. Ze bieden ook uitstekende klantenservice en tracking- en verzekeringsopties voor extra gemoedsrust. Als u op zoek bent naar een koeriersdienst in Rotterdam, is het dus zeker de moeite waard om naar de verschillende opties te kijken en te zien wat ze voor u kunnen betekenen.

koerier rotterdam elektrische koeriersdienst
ELEKTRISCH VERVOER

Onze voertuigen zijn 100% elektrisch. Hiermee leveren wij een koeriersdienst in Rotterdam die duurzaam transporteert zonder uitstoot.

SPOEDDIENST

Heeft u een Spoedzending? Neem dan direct contact met ons op zodat wij binnen 45 minuten bij u voor de deur kunnen staan.

DAGROUTES

Extra stops? Koeriersdienst E-koeriers verzorgt dagroutes met meerdere leveradressen.

SOORTEN GOEDEREN

Wij laden tot max. 500kg. Wij vervoeren geen ADR, geconditioneerde goederen en medicijnen.

TRACK AND TRACE

Zodra wij onderweg zijn kunt u onze locatie realtime online volgen.

EXCLUSIVITEIT

Om tijdige levering te garanderen rijden wij elke rit uitsluitend voor u.

Koeriersdienst Rotterdam nodig?

Bel of mail E-koeriers om uw zending te laten bezorgen. Onze koeriersdiesnt is 7 dagen per week bereikbaar. Heeft het geen haast? Dan kunt u ons ook een e-mail sturen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!