Koeriersdienst Rotterdam - E-koeriers 100% Elektriche koeriersdienst
Selecteer een pagina

Koeriersdienst Rotterdam

Contact

ELEKTRISCH VERVOER

Onze voertuigen zijn 100% elektrisch. Hiermee zorgen wij voor transport zonder uitstoot.

SPOEDDIENST

Heeft u een Spoedzending? Neem dan direct contact met ons op zodat wij binnen 45 minuten bij u voor de deur kunnen staan.

DAGROUTES

Wij kunnen volledige dag routes voor u rijden met meerdere leveradressen.
Home 9 Koeriersdienst Rotterdam

Koeriersdienst Rotterdam

E-koeriers is sinds kort een nieuwe koeriersdienst Rotterdam. Vanuit Capelle aan den IJssel werken wij veel in de stad en zijn wij een duurzame oplossing voor het transport vanuit en naar de stad toe. Door onze ligging net buiten de stad kunnen wij er voor zorgen dat we binnen 20 minuten bij u voor de deur staan om de zending af te halen en direct door te leveren naar de klant.

 Waarom gekozen voor Koeriersdienst Rotterdam?

Wij hebben gekozen om ons te lokaliseren in de buurt van Rotterdam omdat wij het belangrijk vinden dat de stad zo schoon mogelijk gaat worden. De plannen die er zijn voor een schoon en groen Rotterdam vinden wij erg mooi en willen hier hard aan mee werken. Door te kiezen voor een ligging net buiten de stad zijn wij ook interessant voor partners buiten de stad die hun zendingen in de stad geleverd willen hebben.

Op dit moment groeit Rotterdam steeds meer met verschillende koeriersdiensten die zich specialiseren in het elektrische transport. Op dit moment bestaat dat nog wel veel uit hubs die laden en lossen met kleine elektrische wagens en elektrische bakfietsen. Deze voertuigen zijn helaas niet geschikt voor langere afstand. Hier komen wij juist in actie.  Door onze voertuigen kunnen wij lange afstanden overbruggen en de zendingen 100% elektrisch van A naar B brengen zonder hier tijd bij te verliezen. Door de goede actieradius van onze bus kunnen wij binnen Nederland in 1 stuk van A naar B rijden zonder problemen. Wij vervoeren uw zending met een Citroen E-jumpy.

Wij denken altijd met u mee!

Onze kracht is dat wij altijd meedenken met de klant om zo snel mogelijk tot een gepaste en betaalbare oplossing te komen. Wij schakelen altijd zelf direct met de klant waardoor het contact niet over meerdere schakels verloopt. Onze kracht ligt op dit moment in het vervoeren van spoedzendingen maar daarbij ook in het vervoeren van dagroutes. Dit wil zeggen dat wij aan het begin van de dag zendingen kunnen afhalen voor meerdere klanten en die dezelfde dag afleveren. Op deze manier hoeft u zich niet meer druk te maken om de route en de planning. Dit kunnen wij volledig uit handen nemen. Hierbij kunnen wij de klanten op de hoogte houden van levertijden en krijgt u een track and trace waarbij u ons de volledige route kunt volgen.

Waarom kiezen voor E-koeriers?

Wanneer u kiest voor E-koeriers kiest u voor een duurzame en verantwoorde oplossing van transport. Door onze service helpt u mee aan een schoner klimaat en boost u het imago van uw bedrijf. Zonder meer te betalen dan bij andere koeriersdiensten vervoert u de goederen 100% elektrisch en staat u altijd in contact met de chauffeur. Op deze manier kunt u altijd vragen om de laatste update en aangeven wanneer er toch dingen mochten veranderen onderweg. Bij ons staat de klant altijd op nummer 1 en daarom vinden wij het altijd belangrijk om een kennismaking gesprek aan te gaan om te kijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen. Op deze manier ziet u ook direct wie wij zijn en weet u met wie de goederen mee gaan.

Koeriersdienst Rotterdam Elektrische koeriersdienst E-koeriers

Waar vind ik de tarieven?

U heeft de mogelijkheid om op de homepagina een schatting te ontvangen van het tarief. Wanneer u hier tevreden mee bent kunt u doorgaan met de offerte aanvraag. Wanneer wij de offerte aanvraag ontvangen hebben komen wij direct in actie. Wij sturen binnen enkele minuten een reactie met tarief waarna u kunt beslissen of er akkoord wordt gegeven.Deze tarieven gelden voor de spoedzendingen die dezelfde dag afgeleverd moeten worden.

Wanneer u zendingen heeft voor een andere dag of gebruik wilt maken van onze dagroute service kunt u contact met ons opnemen via het contact formulier of de offerte aanvraag. Wij zullen uw aanvraag dan in behandeling nemen en terugkomen met een tarief. Dit tarief zal lager zijn dan de schatting die gemaakt wordt op onze homepagina.

 Wat voor zendingen kan ik versturen?

Op dit moment kunnen wij verschillende soorten zendingen aannemen. Onze afmetingen zijn 2.00 x 1.30 x 1.30 en kunnen max 500kg laden. Dit zal in de toekomst nog veranderen in verband met een grotere formaten van elektrische voertuigen die eraan komen. Heeft u dus een pallet, doos of zelfs een los artikel? Dan kunt u die gerust aan ons meegeven en wij zorgen ervoor dat deze zo snel mogelijk onder juiste omstandigheden van A naar B wordt vervoerd.