Koerier Nieuwerkerk a/d IJssel - E-koeriers - Elektrische koerier

Koerier Nieuwerkerk a/d IJssel

Contact

ELEKTRISCH VERVOER

Onze voertuigen zijn 100% elektrisch. Hiermee zorgen wij voor transport zonder uitstoot.

SPOEDDIENST

Heeft u een Spoedzending? Neem dan direct contact met ons op zodat wij binnen 45 minuten bij u voor de deur kunnen staan.

DAGROUTES

Wij kunnen volledige dag routes voor u rijden met meerdere leveradressen.

Home 9 Koerier Nieuwerkerk a/d IJssel

Duurzame koerier Nieuwerkerk a/d IJssel

Opzoek naar een duurzame koerier Nieuwerkerk a/d IJssel? Dan zijn wij binnen 20 minuten op uw adres. Door de korte verbinding tussen Capelle aan den IJssel en Nieuwerkerk a/d IJssel zijn we binnen de kortste keren op het adres en kunnen wij de zendingen direct aanleveren bij de klant. Benieuwd naar ons team van koerier Nieuwerkerk a/d IJssel? Neem dan contact met ons op en zullen wij langskomen voor een kennismaking gesprek. Op dit moment leveren wij vooral voor de klant Exotic Roots in Nieuwerkerk aan den IJssel.

Onze voertuigen zijn 100% elektrisch. Hiermee zorgen wij voor transport zonder uitstoot. Heeft u een Spoedzending? Neem dan direct contact met ons op zodat wij binnen 45 minuten bij u voor de deur kunnen staan. Wij kunnen volledige dag routes voor u rijden met meerdere leveradressen. Wij laden tot max. 500kg. Wij vervoeren geen ADR, geconditioneerde goederen en medicijnen. Zodra wij onderweg zijn sturen wij onze live locatie via Whatsapp. Zo kunt u de zending altijd volgen. Wij vervoeren uitsluitend voor u, dus niet meerdere klanten op 1 route.

Wie zijn E-koeriers?

Met E-koeriers willen wij ons richten op het Elektrische transport. Wij rijden op dit moment met een Citroen E-jumpy waarover wij erg te spreken zijn. Met een bereik van netto 270km per oplaadbeurt zijn wij snel bij de klanten zonder op te laden. Wanneer het toch nodig is om onderweg te laden zal dit snel gaan en wordt daar weinig tijd mee verloren. 

Naast het Elektrische transport bieden wij ook een service waar de klant altijd voorop staat. Wij denken altijd mee met de klant zodat alles mogelijk is. Daarnaast zorgen wij er voor dat u altijd op de hoogte bent van de locatie van onze voertuigen en kunt u direct telefonisch contact met ons opnemen en via WhatsApp. 

Onze voertuigen zijn 100% elektrisch. Hiermee zorgen wij voor transport zonder uitstoot. Heeft u een Spoedzending? Neem dan direct contact met ons op zodat wij binnen 45 minuten bij u voor de deur kunnen staan.

U kunt ons dagelijks bereiken via ons contact formulier. Tarieven kunt u ontvangen via onze offerte aanvraag pagina.

koerier nieuwerkerk aan den ijssel elektrische koeriersdienst