Koerier Ouderkerk aan den IJssel - E-koeriers - Elektrische Koeriersdienst

Koerier Ouderkerk aan den IJssel

Contact

ELEKTRISCH VERVOER

Onze voertuigen zijn 100% elektrisch. Hiermee zorgen wij voor transport zonder uitstoot.

SPOEDDIENST

Heeft u een Spoedzending? Neem dan direct contact met ons op zodat wij binnen 45 minuten bij u voor de deur kunnen staan.

DAGROUTES

Wij kunnen volledige dag routes voor u rijden met meerdere leveradressen.
Home 9 Koerier Ouderkerk aan den IJssel

Opzoek naar koerier Ouderkerk aan den IJssel?

Aan de overkant van onze dijk zien wij Ouderkerk aan den IJssel al liggen, wij kunnen al in 20 minuten op uw adres zijn en vanuit daar direct doorleveren naar de klant. Wanneer u opzoek bent naar een vaste samenwerking kunnen wij ook routes voor u rijden en alle spoedzendingen afhandelen. Onze voertuigen zijn 100% elektrisch. Hiermee zorgen wij voor transport zonder uitstoot. Heeft u een Spoedzending? Neem dan direct contact met koerier Ouderkerk aan den IJssel op zodat wij binnen 45 minuten bij u voor de deur kunnen staan. Wij kunnen volledige dag routes voor u rijden met meerdere leveradressen. Wij laden tot max. 500kg. Wij vervoeren geen ADR, geconditioneerde goederen en medicijnen. Zodra wij onderweg zijn sturen wij onze live locatie via WhatsApp. Zo kunt u de zending altijd volgen. Wij vervoeren uitsluitend voor u, dus niet meerdere klanten op 1 route.

Wie zijn E-koeriers?

Met E-koeriers willen wij ons richten op het Elektrische transport. Wij rijden op dit moment met een Citroen E-jumpy waarover wij erg te spreken zijn. Met een bereik van netto 270km per oplaadbeurt zijn wij snel bij de klanten zonder op te laden. Wanneer het toch nodig is om onderweg te laden zal dit snel gaan en wordt daar weinig tijd mee verloren.

Naast het Elektrische transport bieden wij ook een service waar de klant altijd voorop staat. Wij denken altijd mee met de klant zodat alles mogelijk is. Daarnaast zorgen wij er voor dat u altijd op de hoogte bent van de locatie van onze voertuigen en kunt u direct telefonisch contact met ons opnemen en via WhatsApp.

Bent u benieuwd naar meer informatie over koerier ouderkerk aan den ijssel, onze service of wilt u meer weten over de tarieven? Neem dan contact op via ons contact formulier of vraag een offerte op via onze offerte aanvraag.

 

koerier Ouderkerk aan den IJssel elektrische koeriersdienst