Koerier Oud-Beijerland - E-koeriers - 100% Elektrische koeriersdienst

Koerier Oud-Beijerland

Contact

ELEKTRISCH VERVOER

Onze voertuigen zijn 100% elektrisch. Hiermee zorgen wij voor transport zonder uitstoot.

SPOEDDIENST

Heeft u een Spoedzending? Neem dan direct contact met ons op zodat wij binnen 45 minuten bij u voor de deur kunnen staan.

DAGROUTES

Wij kunnen volledige dag routes voor u rijden met meerdere leveradressen.
Home 9 Koerier Oud-Beijerland

Opzoek naar koerier Oud-Beijerland?

is uw bedrijf opzoek naar een koerier Oud-Beijerland? Zoek dan niet verder. Wij van E-koeriers bieden u de perfecte service en dat allemaal 100% elektrisch. Bij ons staat de klant altijd op nummer 1. Wij zullen altijd mee denken en zoeken naar de beste oplossing. Door onze locatie in Capelle aan den IJssel kunnen wij binnen 30 min bij u op het adres zijn om de zending direct af te halen. Bent u benieuwd naar een schatting van het tarief? Bekijk dan onze homepagina. Hier kunt u het laad en los adres invoeren. Hierna zal er een schatting tevoorschijn komen van de prijs. Bij hoge spoed kunt u ons hierna gelijk bellen, Wanneer er iets minder spoed achter zit kunt u ons een offerte aanvraag sturen en ontvangt u zo snel mogelijk een tarief.

Onze voertuigen zijn 100% elektrisch. Hiermee zorgen wij voor transport zonder uitstoot. Heeft u een Spoedzending? Neem dan direct contact met ons op zodat wij binnen 45 minuten bij u voor de deur kunnen staan. Wij kunnen volledige dag routes voor u rijden met meerdere leveradressen. Wij laden tot max. 500kg. Wij vervoeren geen ADR, geconditioneerde goederen en medicijnen. Zodra wij onderweg zijn sturen wij onze live locatie via Whatsapp. Zo kunt u de zending altijd volgen. Wij vervoeren uitsluitend voor u, dus niet meerdere klanten op 1 route.

Wie zijn E-koeriers?

Met E-koeriers willen wij ons richten op het Elektrische transport. Wij rijden op dit moment met een Citroen E-jumpy waarover wij erg te spreken zijn. Met een bereik van netto 270km per oplaadbeurt zijn wij snel bij de klanten zonder op te laden. Wanneer het toch nodig is om onderweg te laden zal dit snel gaan en wordt daar weinig tijd mee verloren.

Naast het Elektrische transport bieden wij ook een service waar de klant altijd voorop staat. Wij denken altijd mee met de klant zodat alles mogelijk is. Daarnaast zorgen wij er voor dat u altijd op de hoogte bent van de locatie van onze voertuigen en kunt u direct telefonisch contact met ons opnemen en via WhatsApp.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij kunnen bieden binnen Bleiswijk? Neem dan contact op via ons contact formulier of bel voor voor informatie.

koerier Bleiswijk elektrische koeriersdienst