Koerier Bleiswijk - E-koeriers - 100% Elektrische koeriersdienst

Koerier Bleiswijk

Contact

ELEKTRISCH VERVOER

Onze voertuigen zijn 100% elektrisch. Hiermee zorgen wij voor transport zonder uitstoot.

SPOEDDIENST

Heeft u een Spoedzending? Neem dan direct contact met ons op zodat wij binnen 45 minuten bij u voor de deur kunnen staan.

DAGROUTES

Wij kunnen volledige dag routes voor u rijden met meerdere leveradressen.
Home 9 Koerier Bleiswijk

Opzoek naar koerier Bleiswijk?

E-koeriers een Duurzame optie voor koerier Bleiswijk. E-koeriers is tegenwoordig vaak aanwezig in Bleiswijk. Als koerier Bleiswijk hebben wij hier een samenwerking met gebr-opstaltransporten. Vanuit Bleiswijk zijn wij binnen de kortste keren in de omliggende steden zoals Den haag, Rotterdam en zelfs Amsterdam. Dit zijn ook de grote steden waar het elektrische transport de aankomende jaren een grote rol gaat spelen. Wij vinden het belangrijk om mee te helpen aan een schonere stad en willen alvast beginnen met een stap in de goede richting. Naast dat wij elektrisch rijden in de zones, rijden wij elektrisch door het hele land. Dit zal in de toekomst ook zeker een must worden.

Onze voertuigen zijn 100% elektrisch. Hiermee zorgen wij voor transport zonder uitstoot. Heeft u een Spoedzending? Neem dan direct contact met ons op zodat wij binnen 45 minuten bij u voor de deur kunnen staan. Wij kunnen volledige dag routes voor u rijden met meerdere leveradressen. Wij laden tot max. 500kg. Wij vervoeren geen ADR, geconditioneerde goederen en medicijnen. Zodra wij onderweg zijn sturen wij onze live locatie via Whatsapp. Zo kunt u de zending altijd volgen. Wij vervoeren uitsluitend voor u, dus niet meerdere klanten op 1 route.

Wie zijn E-koeriers?

Met E-koeriers willen wij ons richten op het Elektrische transport. Wij rijden op dit moment met een Citroen E-jumpy waarover wij erg te spreken zijn. Met een bereik van netto 270km per oplaadbeurt zijn wij snel bij de klanten zonder op te laden. Wanneer het toch nodig is om onderweg te laden zal dit snel gaan en wordt daar weinig tijd mee verloren.

Naast het Elektrische transport bieden wij ook een service waar de klant altijd voorop staat. Wij denken altijd mee met de klant zodat alles mogelijk is. Daarnaast zorgen wij er voor dat u altijd op de hoogte bent van de locatie van onze voertuigen en kunt u direct telefonisch contact met ons opnemen en via WhatsApp.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij kunnen bieden binnen Bleiswijk? Neem dan contact op via ons contact formulier of bel voor voor informatie.

koerier Bleiswijk elektrische koeriersdienst