Koerier Pijnacker - E-koeriers - 100% Elektrische Koeriersdienst

Koerier Pijnacker

Contact

ELEKTRISCH VERVOER

Onze voertuigen zijn 100% elektrisch. Hiermee zorgen wij voor transport zonder uitstoot.

SPOEDDIENST

Heeft u een Spoedzending? Neem dan direct contact met ons op zodat wij binnen 45 minuten bij u voor de deur kunnen staan.

DAGROUTES

Wij kunnen volledige dag routes voor u rijden met meerdere leveradressen.
Home 9 Koerier Pijnacker

 Opzoek naar Koerier Pijnacker?

Koerier Pijnacker nodig? Naast Bleiswijk en Zoetermeer zijn wij ook actief in Pijnacker? Binnen 30 minuten zijn wij op uw adres . De laatste tijd zijn wij steeds vaker te vinden op het bedrijvenpark de Boezem en kunnen vanaf hier heel makkelijk de grote steden bedienen. Daarnaast rijden wij ook vanuit Pijnacker door heel Nederland en leveren wij Duitsland en België. 

Bent u benieuwd naar onze tarieven? Stuur dan een tarief aanvraag via ons formulier. Wij regelen altijd binnen enkele minuten waardoor u snel de keuze kunt maken. Op deze manier kunnen wij binnen de kortste keren bij u voor de deur staan. Wanneer u met ons een samenwerking aangaat kunnen we een vaste kilometerprijs afspreken en kunnen wij bij een belletje al direct uw kant op komen.

Wie is E-koeriers?

E-koeriers is de eerste 100% elektrische koeriersdienst vanuit Rotterdam. Wij vinden het belangrijk om bij te dragen aan een duurzame toekomst en een CO2 neutraal Nederland. Op dit moment zitten wij in een startende fase en groeien wij steeds meer door klanten die willen focussen op duurzaam transport.

Heeft uw bedrijf affiniteit met duurzaamheid of streeft uw bedrijf naar een groener imago? Dan zijn wij de juiste partner. Wij kunnen binnen 45 minuten bij u voor de deur staan wanneer uw bedrijf zich in Zuid-Holland bevindt. De zending zal direct voor u afgeleverd of opgehaald worden. Daarnaast leveren wij door heel Nederland, Duitsland en België. Ons vervoer is exclusief voor u en gebeurt 100% elektrisch. 

Koerier Pijnacker Service

Koerier Pijnacker bied naast elektrisch transport ook een service waar de klant altijd voorop staat. Wij denken altijd mee met de klant zodat alles mogelijk is. Daarnaast zorgen wij er voor dat u altijd op de hoogte bent van de locatie van onze voertuigen en kunt u direct telefonisch contact met ons opnemen en via WhatsApp.

U kunt ons dagelijks bereiken via ons contact formulier. Tarieven kunt u ontvangen via onze offerte aanvraag pagina.

Koerier Pijnacker elektrische koeriersdienst