Duurzaam transport | 100% Elektriche koeriersdienst | E-koeriers

Duurzaam transport

Contact

DUURZAAM TRANSPORT

Onze voertuigen zijn 100% elektrisch. Hiermee zorgen wij voor transport zonder uitstoot.

SPOEDDIENST

Heeft u een Spoedzending? Neem dan direct contact met ons op zodat wij binnen 45 minuten bij u voor de deur kunnen staan.

DAGROUTES

Wij kunnen volledige dag routes voor u rijden met meerdere leveradressen.

Home 9 Duurzaam transport

Duurzaam transport

Bij het starten van de koeriersdienst zijn we gaan zoeken naar een reden waarom mensen zouden gaan overstappen naar duurzaam transport. Het is bekend dat de koerierssector enorm concurrerend is, daarom moest er een goede reden om de stap te maken. Al snel waren wij eruit dat dit het duurzaam transport elektrische vervoer moest gaan worden. Steeds meer steden eisen binnenkort dat het vervoer in de stad emissieloos zal zijn en daar willen wij op voorbereid zijn. Niet allen in de stad maar ook daarbuiten willen wij zonder uitstoot de goederen van A naar B vervoeren. Met de busjes die er al zijn maar ook eraan gaan komen wordt dit steeds gemakkelijker en wordt er nauwelijks tijd verloren door het eventueel opladen van de bus. Tot op heden hebben wij nog geen nadelen ondervonden van het elektrisch rijden en zijn wij erg tevreden.

Wat bieden wij?

E-koeriers biedt een betrouwbare service waarin de klant altijd voorop staat. Wij werken naar de wensen en eisen van de klant. Wij kunnen direct schakelen en altijd met u meedenken. Naast spoedzendingen kunnen wij ook dagroutes verzorgen waarbij wij meerdere adressen op een dag kunnen leveren. Op deze manier biedt u ook aan uw klant een goede service en staat u altijd direct in contact met onze chauffeur. U zal tijdens de zending altijd op de hoogte zijn van de locatie van uw zending en kunt u bij opmerkingen en vragen direct onze chauffeur berichten of bellen.

Wie zitten er achter E-koeriers?

Wij willen ons graag voorstellen. Op de foto ziet u links Berend Kalisvaart en rechts Bjorn Lourier. Wij zijn begin 2021 begonnen met het uitwerken van de plannen die we hadden voor E-koeriers. Een paar maanden later zijn wij officieel begonnen en de eerste klanten gaan bedienen binnen Capelle aan den IJssel en Rotterdam. De plannen voor E-koeriers zijn ontstaan op onze studie aan Hogeschool Rotterdam. Wij volgen nog 1 jaar deze opleiding waarin wij doormiddel van de lessen nog sterker willen worden in het najagen van onze dromen, zo groot mogelijk worden met E-koeriers.

Neem nu contact met ons op!

Bent u nu benieuwd naar onze service? Neem dan nu gelijk contact met ons op, Wij laten weten wat wij voor u kunnen betekenen en zullen direct voor u klaarstaan. Benieuwd naar ons team? Dan kunt u ook altijd een afspraak met ons maken waarbij wij langskomen op locatie om kennis te maken en te bekijken wat wij kunnen betekenen voor uw bedrijf. Bel nu naar 010 32 20 400 of stuur een email naar info@e-koeriers.nl.

Elektrisch E-koeriers 100% Elektrisch