Koerier Zoetermeer | 100% Elektrische Koeriersdienst | E-koeriers

Koerier Zoetermeer

Contact

ELEKTRISCH VERVOER

Onze voertuigen zijn 100% elektrisch. Hiermee zorgen wij voor transport zonder uitstoot.

SPOEDDIENST

Heeft u een Spoedzending? Neem dan direct contact met ons op zodat wij binnen 45 minuten bij u voor de deur kunnen staan.

DAGROUTES

Wij kunnen volledige dag routes voor u rijden met meerdere leveradressen.
Home 9 Koerier Zoetermeer

Opzoek naar Koerier Zoetermeer?

Is uw bedrijf gevestigd in Zoetermeer en bent u opzoek naar een Koerier Zoetermeer? Dan zijn wij binnen 30 minuten op uw adres. De laatste tijd zijn wij steeds vaker te vinden op het industrieterrein van Lansinghage en kunnen vanaf hier heel makkelijk de grote steden bedienen. Daarnaast rijden wij ook vanuit Zoetermeer door heel Nederland en leveren wij Duitsland en België.  Bent u benieuwd naar onze tarieven? Stuur dan een tarief aanvraag via ons formulier. Wij regelen altijd binnen enkele minuten waardoor u snel de keuze kunt maken. Op deze manier kunnen wij binnen de kortste keren bij u voor de deur staan. Wanneer u met ons een samenwerking aangaat kunnen we een vaste kilometerprijs afspreken en kunnen wij bij een belletje al direct uw kant op komen.

Wie is E-koeriers?

Onze voertuigen zijn 100% elektrisch. Hiermee zorgen wij voor transport zonder uitstoot. Heeft u een Spoedzending? Neem dan direct contact met ons op zodat wij binnen 45 minuten bij u voor de deur kunnen staan. Wij kunnen volledige dag routes voor u rijden met meerdere leveradressen. Wij laden tot max. 500kg. Wij vervoeren geen ADR, geconditioneerde goederen en medicijnen. Zodra wij onderweg zijn sturen wij onze live locatie via Whatsapp. Zo kunt u de zending altijd volgen. Wij vervoeren uitsluitend voor u, dus niet meerdere klanten op 1 route.

Met E-koeriers willen wij ons richten op het Elektrische transport. Wij rijden op dit moment met een Citroen E-jumpy waarover wij erg te spreken zijn. Met een bereik van netto 270km per oplaadbeurt zijn wij snel bij de klanten zonder op te laden. Wanneer het toch nodig is om onderweg te laden zal dit snel gaan en wordt daar weinig tijd mee verloren.

Koerier Zoetermeer service

Koerier Zoetermeer bied naast elektrisch transport ook een service waar de klant altijd voorop staat. Wij denken altijd mee met de klant zodat alles mogelijk is. Daarnaast zorgen wij er voor dat u altijd op de hoogte bent van de locatie van onze voertuigen en kunt u direct telefonisch contact met ons opnemen en via WhatsApp.

U kunt ons dagelijks bereiken via ons contact formulier. Tarieven kunt u ontvangen via onze offerte aanvraag pagina.

 

koerier Zoetermeer elektrische koeriersdienst
ELEKTRISCH VERVOER

Onze voertuigen zijn 100% elektrisch. Hiermee leveren wij een koeriersdienst in Rotterdam die duurzaam transporteert zonder uitstoot.

SPOEDDIENST

Heeft u een Spoedzending? Neem dan direct contact met ons op zodat wij binnen 45 minuten bij u voor de deur kunnen staan.

DAGROUTES

Extra stops? Koeriersdienst E-koeriers verzorgt dagroutes met meerdere leveradressen.

SOORTEN GOEDEREN

Wij laden tot max. 500kg. Wij vervoeren geen ADR, geconditioneerde goederen en medicijnen.

TRACK AND TRACE

Zodra wij onderweg zijn kunt u onze locatie realtime online volgen.

EXCLUSIVITEIT

Om tijdige levering te garanderen rijden wij elke rit uitsluitend voor u.

Koerier Zoetermeer nodig?

Bel of mail E-koeriers om uw zending te laten bezorgen. Onze koeriersdiesnt is 7 dagen per week bereikbaar. Heeft het geen haast? Dan kunt u ons ook een e-mail sturen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!