Spoedkoerier - 100% Elektriche koeriersdienst | E-koeriers

Spoedkoerier

Contact

ELEKTRISCH VERVOER

Onze voertuigen zijn 100% elektrisch. Hiermee zorgen wij voor transport zonder uitstoot.

SPOEDDIENST

Heeft u een Spoedzending? Neem dan direct contact met ons op zodat wij binnen 45 minuten bij u voor de deur kunnen staan.

DAGROUTES

Wij kunnen volledige dag routes voor u rijden met meerdere leveradressen.
Home 9 Spoedkoerier

Bij E-Koeriers zijn we er trots op dat we onze klanten een kant-en-klare oplossingen kunnen bieden. Als u met ons samenwerkt, heeft u al uw logistieke behoeften onder één dak. E-Koeriers is de gespecialiseerde spoedkoerier in duurzaamheid. Met ons 100% elektrische wagenpark kunnen wij als spoedkoerier een ecologisch verantwoordelijke keuze bieden. Wij geloven dat u een naadloze ervaring verdient, waar uw leveringen ook heen gaan.

Spoedkoerier Capelle aan den IJssel

E-koeriers is vanaf het begin al een spoedkoerier. Wij werken op dit moment vooral met klanten die zo snel mogelijk de zending van A naar B moeten verzenden. Met onze elektrische voertuigen is dit altijd mogelijk en rijden wij aan 1 stuk door van het laadadres naar het losadres. Afhankelijk van de afstanden is het mogelijk dat wij na het lossen kort moeten bijladen. Dit neemt gelukkig nog minimale tijd in beslag.

Waarom kiezen voor E-koeriers als spoedkoerier?

Met onze elektrische voertuigen verzorgen wij een transport zonder uitstoot van Co2. Dit is vooral voor het stadsverkeer erg belangrijk en in de toekomst zelfs een eis. Mede hierdoor hebben wij ervoor gekozen om nu al te beginnen met het elektrische vervoer. Naast de duurzame keuze bent u ook altijd direct in contact met onze chauffeur. Naast een live locatie kunt u ook direct bellen of Whatsappen met onze chauffeur. Op deze manier bent u altijd op de hoogte van de laatste updates en weet u altijd waar de zending zich bevindt. Onze chauffeurs zijn ervaren en rijden altijd met heel veel zorg voor uw zending.

Waar rijden wij?

Spoedkoerier E-koeriers is gevestigd in Capelle aan den IJssel. Vanuit hier rijden wij door het hele land om zoveel mogelijk klanten te voorzien van duurzaam transport. Het laden of lossen zal wel hier in de buurt moeten gebeuren. Op dit moment zijn de meeste klanten van ons in de buurt van Capelle aan den IJssel. Vanuit hier vervoeren wij door heel Nederland en daarnaast ook nog in Duitsland en België. Wij rijden altijd aan 1 stuk door naar het los adres waardoor er nooit tijd wordt verloren.

Spoedkoerier-koeriersdienst-Capelle aan den IJssel

Is E-koeriers alleen een spoedkoerier?

Op dit moment vervelen 2 soorten diensten. E-koeriers doet naar de service spoedkoerier ook de service dagroutes. Wanneer de klant meerdere zendingen heeft voor dezelfde dag leveren wij deze aan 1 stuk door. Deze service doen wij op dit moment voor schillende klanten en die zijn er erg over te spreken! Wij halen alle zendingen aan het begin van de dag op en leveren die direct door naar de verschillende klanten. Wij rekenen bij korte routes in de buurt met een uurtarief en boven de 75 km rekenen wij met een kilometerprijs en extra kosten per stop. Voor het tarief kunt u altijd een bericht sturen via de offerte aanvraag. Wanneer u ons wilt spreken zijn wij altijd bereikbaar op 010 32 20 400.

ELEKTRISCH VERVOER

Onze voertuigen zijn 100% elektrisch. Hiermee leveren wij een koeriersdienst in Rotterdam die duurzaam transporteert zonder uitstoot.

SPOEDDIENST

Heeft u een Spoedzending? Neem dan direct contact met ons op zodat wij binnen 45 minuten bij u voor de deur kunnen staan.

DAGROUTES

Extra stops? Koeriersdienst E-koeriers verzorgt dagroutes met meerdere leveradressen.

SOORTEN GOEDEREN

Wij laden tot max. 500kg. Wij vervoeren geen ADR, geconditioneerde goederen en medicijnen.

TRACK AND TRACE

Zodra wij onderweg zijn kunt u onze locatie realtime online volgen.

EXCLUSIVITEIT

Om tijdige levering te garanderen rijden wij elke rit uitsluitend voor u.

Spoedkoerier nodig?

Bel of mail Spoedkoerier E-koeriers om uw zending te laten bezorgen. Onze koeriersdiesnt is 7 dagen per week bereikbaar. Heeft het geen haast? Dan kunt u ons ook een e-mail sturen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!