Koerier Spijkenisse | 100% Elektrische Koeriersdienst | E-koeriers

Koerier Spijkenisse

Contact

ELEKTRISCH VERVOER

Onze voertuigen zijn 100% elektrisch. Hiermee zorgen wij voor transport zonder uitstoot.

SPOEDDIENST

Heeft u een Spoedzending? Neem dan direct contact met ons op zodat wij binnen 45 minuten bij u voor de deur kunnen staan.

DAGROUTES

Wij kunnen volledige dag routes voor u rijden met meerdere leveradressen.
Home 9 Koerier Spijkenisse

Opzoek naar Koerier Spijkenisse?

Is uw bedrijf opzoek naar een koerier Spijkenisse? Zoek dan niet verder. Wij van E-koeriers bieden u de perfecte service en dat allemaal 100% elektrisch. Onze kracht is dat wij altijd meedenken met de klant om zo snel mogelijk tot een gepaste en betaalbare oplossing te komen. Wij schakelen altijd zelf direct met de klant waardoor het contact niet over meerdere schakels verloopt.

Onze kracht ligt op dit moment in het vervoeren van spoedzendingen maar daarbij ook in het vervoeren van dagroutes. Dit wil zeggen dat wij aan het begin van de dag zendingen kunnen afhalen voor meerdere klanten en die dezelfde dag afleveren. Op deze manier hoeft u zich niet meer druk te maken om de route en de planning. Dit kunnen wij volledig uit handen nemen. Hierbij kunnen wij de klanten op de hoogte houden van levertijden en krijgt u een track and trace waarbij u ons de volledige route kunt volgen.

Wie is E-koeriers?

Onze voertuigen zijn 100% elektrisch. Hiermee zorgen wij voor transport zonder uitstoot. Heeft u een Spoedzending? Neem dan direct contact met ons op zodat wij binnen 45 minuten bij u voor de deur kunnen staan. Wij kunnen volledige dag routes voor u rijden met meerdere leveradressen. Wij laden tot max. 500kg. Wij vervoeren geen ADR, geconditioneerde goederen en medicijnen. Zodra wij onderweg zijn sturen wij onze live locatie via Whatsapp. Zo kunt u de zending altijd volgen. Wij vervoeren uitsluitend voor u, dus niet meerdere klanten op 1 route.

Met E-koeriers willen wij ons richten op het Elektrische transport. Wij rijden op dit moment met een Citroen E-jumpy waarover wij erg te spreken zijn. Met een bereik van netto 270km per oplaadbeurt zijn wij snel bij de klanten zonder op te laden. Wanneer het toch nodig is om onderweg te laden zal dit snel gaan en wordt daar weinig tijd mee verloren.

Koerier Spijkenisse Service

Koerier Spijkenisse bied naast elektrisch transport ook een service waar de klant altijd voorop staat. Wij denken altijd mee met de klant zodat alles mogelijk is. Daarnaast zorgen wij er voor dat u altijd op de hoogte bent van de locatie van onze voertuigen en kunt u direct telefonisch contact met ons opnemen en via WhatsApp.

U kunt ons dagelijks bereiken via ons contact formulier. Tarieven kunt u ontvangen via onze offerte aanvraag pagina.

 

Koeriersdienst Rhoon E-koeriers 100% elektrische koeriersdienst