Koerier Dordrecht - E-koeriers - 100% Elektrische Koeriersdienst

Koerier Dordrecht

Contact

ELEKTRISCH VERVOER

Onze voertuigen zijn 100% elektrisch. Hiermee zorgen wij voor transport zonder uitstoot.

SPOEDDIENST

Heeft u een Spoedzending? Neem dan direct contact met ons op zodat wij binnen 45 minuten bij u voor de deur kunnen staan.

DAGROUTES

Wij kunnen volledige dag routes voor u rijden met meerdere leveradressen.
Home 9 Koerier Dordrecht

Opzoek naar koerier Dordrecht?

E-koeriers is sinds kort een nieuwe koerier in Dordrecht. Vanuit Capelle aan den IJssel werken wij veel in de stad en zijn wij een duurzame oplossing voor het transport vanuit en naar de stad toe. Door onze ligging net buiten de stad kunnen wij er voor zorgen dat we binnen 20 minuten bij u voor de deur staan om de zending af te halen en direct door te leveren naar de klant.

E-Koeriers is een gespecialiseerde koerier in Dordrecht

Wat u ook wilt verzenden, wij hebben het voor u. Wij garanderen dat uw zending niet alleen op tijd klaar is, maar ook veilig op de plaats van bestemming aankomt. Dat kan met ons wagenpark, dat alles duurzaam en milieuvriendelijk kan leveren, van een kleine envelop tot grote pallets tot 500 kg. Al onze koeriers en chauffeurs zijn verbonden en uitgerust met GPS, zodat u uw zending in realtime kunt volgen en weet dat uw pakket tijdens de reis niet zal botsen. Als last minute koerier en koeriersdienst bieden wij een service die uw zending op dezelfde dag door heel Nederland kan bezorgen. Laat onze ervaren chauffeurs uw levering verzorgen en u weet zeker dat deze correct wordt afgeleverd.

Koerier Dordrecht is een Koeriersdienst uit Rotterdam met same day delivery door heel Nederland. We gebruiken bezorgers die het gebied kennen en beschrikken over GPS zodat ze weten welke gebieden met veel verkeer ze moeten vermijden om ervoor te zorgen dat uw pakket elke keer op tijd wordt afgeleverd. Wij behandelen alle pakketten, ongeacht het gewicht of de grootte.

Koerier Dordrecht elektrische koeriersdienst

E-koeriers is de gespecialiseerde last minute koerier in Dordrecht

Wat u ook wilt verzenden, wij verzenden het. Wij garanderen dat uw zending niet alleen op tijd gelevert is, maar ook veilig op de plaats van bestemming aankomt. Dat kan met ons wagenpark, dat alles duurzaam en milieuvriendelijk kan leveren, van een kleine envelop tot grote pallets tot 500 kg. Al onze koeriers en chauffeurs zijn verbonden en uitgerust met GPS, zodat u uw zending in realtime kunt volgen en weet dat uw pakket tijdens de reis niet zal botsen. Als last minute koerier en koeriersdienst bieden wij een service die uw zending op dezelfde dag door heel Nederland kan bezorgen. Laat onze ervaren chauffeurs uw levering verzorgen en u weet zeker dat deze correct wordt afgeleverd.

E-koeriers is een last minute koerier uit Rotterdam met same day delivery door heel Nederland. We gebruiken bezorgers die het gebied kennen en GPS hebben, zodat ze weten welke gebieden met veel verkeer ze moeten vermijden om ervoor te zorgen dat uw pakket elke keer op tijd wordt afgeleverd. Wij behandelen alle pakketten, ongeacht het gewicht of de grootte.

Wie zijn E-koeriers?

Met E-koeriers willen wij ons richten op het Elektrische transport. Wij rijden op dit moment met een Citroen E-jumpy waarover wij erg te spreken zijn. Met een bereik van netto 270km per oplaadbeurt zijn wij snel bij de klanten zonder op te laden. Wanneer het toch nodig is om onderweg te laden zal dit snel gaan en wordt daar weinig tijd mee verloren.

Naast het Elektrische transport bieden wij ook een service waar de klant altijd voorop staat. Wij denken altijd mee met de klant zodat alles mogelijk is. Daarnaast zorgen wij er voor dat u altijd op de hoogte bent van de locatie van onze voertuigen en kunt u direct telefonisch contact met ons opnemen en via WhatsApp.

Bent u benieuwd naar het exacte tarief? Neem dan contact met ons op via het offerte formulier op onze website of bel ons!

ELEKTRISCH VERVOER

Onze voertuigen zijn 100% elektrisch. Hiermee leveren wij een koeriersdienst in Rotterdam die duurzaam transporteert zonder uitstoot.

SPOEDDIENST

Heeft u een Spoedzending? Neem dan direct contact met ons op zodat wij binnen 45 minuten bij u voor de deur kunnen staan.

DAGROUTES

Extra stops? Koeriersdienst E-koeriers verzorgt dagroutes met meerdere leveradressen.

SOORTEN GOEDEREN

Wij laden tot max. 500kg. Wij vervoeren geen ADR, geconditioneerde goederen en medicijnen.

TRACK AND TRACE

Zodra wij onderweg zijn kunt u onze locatie realtime online volgen.

EXCLUSIVITEIT

Om tijdige levering te garanderen rijden wij elke rit uitsluitend voor u.

Koerier Dordrecht nodig?

Bel of mail E-koeriers om uw zending te laten bezorgen. Onze koeriersdiesnt is 7 dagen per week bereikbaar. Heeft het geen haast? Dan kunt u ons ook een e-mail sturen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!