Koerier dienst - E-koeriers - 100% elektrische koerier dienst

Koerier dienst

Contact

ELEKTRISCH VERVOER

Onze voertuigen zijn 100% elektrisch. Hiermee zorgen wij voor transport zonder uitstoot.

SPOEDDIENST

Heeft u een Spoedzending? Neem dan direct contact met ons op zodat wij binnen 45 minuten bij u voor de deur kunnen staan.

Dagroutes

Wij kunnen volledige dag routes voor u rijden met meerdere leveradressen.
Home 9 Koerier dienst

Opzoek naar een koerier dienst?

Bent u opzoek naar een koerier dienst? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op zodat wij binnen een half uur bij u voor de deur kunnen staan. Koerier dienst E-koeriers vervoert al uw zendingen duurzaam zonder dat u hier extra voor betaald. Wanneer u dus een zending klaar heeft staan die de zelfde dag nog geleverd moet worden bij de klant kunt u contact met ons opnemen. Wij zorgen ervoor dat de zending zo snel mogelijk wordt opgehaald en direct wordt afgeleverd bij de klant.

Wie is E-koeriers?

Onze voertuigen zijn 100% elektrisch. Hiermee zorgen wij voor transport zonder uitstoot. Heeft u een Spoedzending? Neem dan direct contact met ons op zodat wij binnen 45 minuten bij u voor de deur kunnen staan. Wij kunnen volledige dag routes voor u rijden met meerdere leveradressen. Wij laden tot max. 500kg. Wij vervoeren geen ADR, geconditioneerde goederen en medicijnen. Zodra wij onderweg zijn sturen wij onze live locatie via Whatsapp. Zo kunt u de zending altijd volgen. Wij vervoeren uitsluitend voor u, dus niet meerdere klanten op 1 route.

Met E-koeriers willen wij ons richten op het Elektrische transport. Wij rijden op dit moment met een Citroen E-jumpy waarover wij erg te spreken zijn. Met een bereik van netto 270km per oplaadbeurt zijn wij snel bij de klanten zonder op te laden. Wanneer het toch nodig is om onderweg te laden zal dit snel gaan en wordt daar weinig tijd mee verloren.

Koerier Barendrecht elektrische koeriersdienst

Koerier dienst E-koeriers Service

Koerier dienst E-koeriers bied naast elektrisch transport ook een service waar de klant altijd voorop staat. Wij denken altijd mee met de klant zodat alles mogelijk is. Daarnaast zorgen wij er voor dat u altijd op de hoogte bent van de locatie van onze voertuigen en kunt u direct telefonisch contact met ons opnemen en via WhatsApp.

Benieuwd naar meer informatie? Of wilt u meer weten van het tarief? Neem dan contact met ons op via het contact formulier of stuur een prijs aanvraag via onze offerte aanvraag.