Koerier Capelle aan den IJssel - E-koeriers - 100% Elektrisch transport

Koerier Capelle aan den IJssel

Neem contact op Contact

ELEKTRISCH VERVOER

Onze voertuigen zijn 100% elektrisch. Hiermee zorgen wij voor transport zonder uitstoot.

SPOEDDIENST

Heeft u een Spoedzending? Neem dan direct contact met ons op zodat wij binnen 45 minuten bij u voor de deur kunnen staan.

DAGROUTES

Wij kunnen volledige dag routes voor u rijden met meerdere leveradressen.

Home 9 Koerier Capelle aan den IJssel

Opzoek naar koerier Capelle aan den IJssel?

E-koeriers is gevestigd in Capelle aan den IJssel en is een 100% elektrische koerier Capelle aan den IJssel. Vanuit hier zijn wij snel in de omringde plaatsen en kunnen wij snel schakelen. Binnen 10 minuten staan wij in het centrum van Rotterdam. Vanuit onze locatie in Capelle aan den IJssel willen wij steeds verder groeien en steeds meer leveren in het centrum van Rotterdam. Vanuit Capelle aan den IJssel vervoeren wij voor de klant Eticoll BV.

E-koeriers biedt een service waarbij we binnen 30 minuten op het adres zullen zijn en bieden verschillende mogelijkheden waardoor we van grote tot kleine zendingen kunnen vervoeren. Al vanaf 0,50 cent bent kunt u bij ons terecht en vervoeren wij uw zendingen 100% elektrisch.

Onze voertuigen zijn 100% elektrisch. Hiermee zorgen wij voor transport zonder uitstoot. Heeft u een Spoedzending? Neem dan direct contact met ons op zodat wij binnen 45 minuten bij u voor de deur kunnen staan. Wij kunnen volledige dag routes voor u rijden met meerdere leveradressen. Wij laden tot max. 500kg. Wij vervoeren geen ADR, geconditioneerde goederen en medicijnen. Zodra wij onderweg zijn sturen wij onze live locatie via Whatsapp. Zo kunt u de zending altijd volgen. Wij vervoeren uitsluitend voor u, dus niet meerdere klanten op 1 route.

koerier capelle aan den ijssel elektrische koeriersdienst

Wie zijn E-koeriers?

Met E-koeriers willen wij ons richten op het Elektrische transport. Wij rijden op dit moment met een Citroen E-jumpy waarover wij erg te spreken zijn. Met een bereik van netto 270km per oplaadbeurt zijn wij snel bij de klanten zonder op te laden. Wanneer het toch nodig is om onderweg te laden zal dit snel gaan en wordt daar weinig tijd mee verloren.

Naast het Elektrische transport bieden wij ook een service waar de klant altijd voorop staat. Wij denken altijd mee met de klant zodat alles mogelijk is. Daarnaast zorgen wij er voor dat u altijd op de hoogte bent van de locatie van onze voertuigen en kunt u direct telefonisch contact met ons opnemen en via WhatsApp.

Bent u benieuwd naar het exacte tarief? Neem dan contact met ons op via het offerte formulier op onze website of bel ons!

Koerier Capelle aan den IJssel bied een koeriersdienst aan vanuit Zuid-Holland naar klanten binnen Nederland, Duitsland en België. Ons vervoer is 100% elektrisch.