Koerier Moordrecht - E-koeriers - 100% Elektrische Koeriersdienst

Koerier Moordrecht

Contact

ELEKTRISCH VERVOER

Onze voertuigen zijn 100% elektrisch. Hiermee zorgen wij voor transport zonder uitstoot.

SPOEDDIENST

Heeft u een Spoedzending? Neem dan direct contact met ons op zodat wij binnen 45 minuten bij u voor de deur kunnen staan.

DAGROUTES

Wij kunnen volledige dag routes voor u rijden met meerdere leveradressen.

Home 9 Koerier Moordrecht

Elektrische Koerier Moordrecht?

Opzoek naar een Koerier Moordrecht? Vanaf Capelle aan den IJssel zijn wij binnen 30 minuten op uw adres in Moordrecht. Mede hierdoor zijn wij de ideale optie voor Elektrische Koerier Moordrecht. Door de goede bereikbaarheid via de A20 zijn we er binnen no time. Vanaf Moordrecht kunnen wij door het hele land leveren, zowel spoedzendingen als dag routes met meerdere adressen. Wij zijn een 100% elektrisch koerier Moordrecht.

Onze voertuigen zijn 100% elektrisch. Hiermee zorgen wij voor transport zonder uitstoot. Heeft u een Spoedzending? Neem dan direct contact met ons op zodat wij binnen 45 minuten bij u voor de deur kunnen staan. Wij kunnen volledige dag routes voor u rijden met meerdere leveradressen. Wij laden tot max. 500kg. Wij vervoeren geen ADR, geconditioneerde goederen en medicijnen. Zodra wij onderweg zijn sturen wij onze live locatie via WhatsApp. Zo kunt u de zending altijd volgen. Wij vervoeren uitsluitend voor u, dus niet meerdere klanten op 1 route.

Wie zitten er achter E-koeriers?

Wij willen ons graag voorstellen. Op de foto ziet u links Berend Kalisvaart en rechts Bjorn Lourier. Wij zijn begin 2021 begonnen met het uitwerken van de plannen die we hadden voor E-koeriers. Een paar maanden later zijn wij officieel begonnen en de eerste klanten gaan bedienen binnen Capelle aan den IJssel en Rotterdam. De plannen voor E-koeriers zijn ontstaan op onze studie aan Hogeschool Rotterdam. Wij volgen nog 1 jaar deze opleiding waarin wij doormiddel van de lessen nog sterker willen worden in het najagen van onze dromen, zo groot mogelijk worden met E-koeriers.

.

koerier moordrecht elektrische koeriersdienst