Koerier Ridderkerk - E-koeriers - 100% Elektrische Koeriersdienst

Koerier Ridderkerk

Contact

ELEKTRISCH VERVOER

Onze voertuigen zijn 100% elektrisch. Hiermee zorgen wij voor transport zonder uitstoot.

SPOEDDIENST

Heeft u een Spoedzending? Neem dan direct contact met ons op zodat wij binnen 45 minuten bij u voor de deur kunnen staan.

DAGROUTES

Wij kunnen volledige dag routes voor u rijden met meerdere leveradressen.
Home 9 Koerier Ridderkerk

Opzoek naar koerier Ridderkerk?

E-koeriers is gevestigd in Capelle aan den IJssel en is mede een 100% elektrische koerier Ridderkerk. Vanuit hier zijn wij snel in de omringde plaatsen en kunnen wij snel schakelen. Binnen 20 minuten staan wij in Ridderkerk . Vanuit onze locatie in Capelle aan den IJssel willen wij steeds verder groeien en steeds meer laden en lossen in Ridderkerk. 

Wie zitten er achter E-koeriers?

Wij willen ons graag voorstellen. Op de foto ziet u links Berend Kalisvaart en rechts Bjorn Lourier. Wij zijn begin 2021 begonnen met het uitwerken van de plannen die we hadden voor E-koeriers. Een paar maanden later zijn wij officieel begonnen en de eerste klanten gaan bedienen binnen Capelle aan den IJssel en Rotterdam. De plannen voor E-koeriers zijn ontstaan op onze studie aan Hogeschool Rotterdam. Wij volgen nog 1 jaar deze opleiding waarin wij doormiddel van de lessen nog sterker willen worden in het najagen van onze dromen, zo groot mogelijk worden met E-koeriers.

Koerier Ridderkerk elektrische koeriersdienst

Wie zijn E-koeriers?

Met E-koeriers willen wij ons richten op het Elektrische transport. Wij rijden op dit moment met een Citroen E-jumpy waarover wij erg te spreken zijn. Met een bereik van netto 270km per oplaadbeurt zijn wij snel bij de klanten zonder op te laden. Wanneer het toch nodig is om onderweg te laden zal dit snel gaan en wordt daar weinig tijd mee verloren.

Naast het Elektrische transport bieden wij ook een service waar de klant altijd voorop staat. Wij denken altijd mee met de klant zodat alles mogelijk is. Daarnaast zorgen wij er voor dat u altijd op de hoogte bent van de locatie van onze voertuigen en kunt u direct telefonisch contact met ons opnemen en via WhatsApp.

Bent u benieuwd naar het exacte tarief? Neem dan contact met ons op via het offerte formulier op onze website of bel ons!