Diensten | De groenste en snelste 100% elektrische koerier | E-koeriers

Diensten

Bekijk hier de diensten van E-koeriers. Bij meer vragen kunt u altijd contact met ons opnemen via de e-mail of telefoon.

Contact

Elektrisch vervoer

E-koeriers werkt uitsluitend met 100% elektrische voertuigen. Op dit moment werken wij met de Citroën E-jumpy. Deze nieuwe uitvoering van Citroën is uitstekend voor de lange afstanden die wij moeten afleggen voor onze klanten.

Koerier Waddinxveen
Wij hebben gekozen voor het Elektrische transport omdat hier de toekomst in zit. Binnen 5 jaar gaan de steden steeds meer op slot voor diesel voertuigen en moeten de voertuigen zich Co2 neutraal verplaatsen door de steden. Naast het vervoer in de steden vervoeren wij ook goederen door heel Nederland. Op deze manier rijden wij overal Co2 neutraal zonder hier extra tijd en kosten aan kwijt te zijn.

De actieradius van ons voertuig is bij stadsverkeer rond de 320km en bij snelwegen ligt dit aantal rond de 270 kilometer. De actieradius is afhankelijk van verschillende factoren en dit zullen wij zeker nog gaan ervaren.

Spoeddienst

E-koeriers is hoofdzakelijk actief als spoedkoerier. Wij vervoeren uw zendingen exclusief voor u van A naar B zonder dit te combineren met andere zendingen.  Onze chauffeur zal zo snel mogelijk bij u voor de deur staan en de zending direct afleveren. Met onze track and trace bent u altijd op de hoogte van de laatste locatie en kunt u de klant altijd op de hoogte houden.

Hoe werkt het als u een spoedzending heeft?

Het is mogelijk om ons direct te bellen. Wij kunnen tegelijk een prijs maken voor u maken zodat u zo snel mogelijk een keuze kunt maken. Daarnaast is het ook mogelijk om een schatting van de prijs te maken. Vul op onze homepagina de adressen in en vraag daarna de offerte aan. Wij zullen direct reageren met een prijs zodat u daarna de keuze kunt maken. Na akkoord komen wij direct uw kant op om de zending zo snel mogelijk te vervoeren.

koerier krimpen aan den ijssel koeriersdienst

Koerier nodig?

Bel of mail E-koeriers om uw zending te laten bezorgen. Onze koeriersdiesnt is 7 dagen per week bereikbaar. Heeft het geen haast? Dan kunt u ons ook een e-mail sturen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Dagroutes

wat is e-koeriers?
Naast onze spoeddienst werken wij ook met de dagroute service. Dit houdt in dat wij aan het begin van de dag uw zendingen komen ophalen voor meerdere leveradressen. Wanneer wij uw aanvraag ontvangen maken wij een route en berekenen wij het tarief. Wij zijn ook beschikbaar voor vaste dagelijkse routes.

Wanneer u opzoek bent naar een service voor vaste dagroutes kunnen wij bij u op locatie langskomen om dit te bespreken. Wij zullen dan met u de mogelijkheden doornemen en kijken wat wij precies voor u kunnen betekenen.

Soorten goederen

Op dit moment vervoeren wij alle soorten goederen. Wel hebben wij een aantal uitzonderingen: Wij vervoeren geen goederen boven een totaalgewicht van 500kg. Daarnaast vervoeren wij geen medicijnen, gekoelde goederen en gevaarlijke stoffen.

De afmetingen van onze laadruimte zijn als volgt:
Lengte: 2.00
Breedte: 1.30
Hoogte: 1.30

In deze ruimte kunnen wij uw goederen op pallets vervoeren. Natuurlijke mogen het ook lossen dozen, losse artikelen of kratten zijn.

koerier krimpen aan den ijssel koeriersdienst

Track and Trace & Exclusiviteit

koeriersdienst rotterdam e koeriers

Track and Trace

E-koeriers werkt met 2 soorten track and trace systemen. Wij werken met Webfleet, dit systeem volgt 24/7 onze bus en kan precies zien waar wij zijn geweest. Wanneer u dus een bewijs wilt van onze locatie kunnen wij deze opvragen en doorsturen.

Daarnaast werken wij ook met Whatsapp, tegenwoordig heeft iedereen Whatsapp en kunnen wij via ons Business account de track and trace doorsturen. Op deze manier kunt u ons volgen vanaf het moment dat wij vertrekken van onze locatie tot aan het los adres. Zo komt u niet voor verassingen te staan en kunt u de klant inlichten wanneer de zending aankomt.

Het is daarnaast ook mogelijk om direct contact te hebben met de chauffeur waardoor u altijd om de laatste update kunt vragen en eventueel instructies geven aan de chauffeur.

Exclusiviteit

Wanneer wij uw zending afhalen combineren wij dit niet met zendingen van andere klanten. Op deze manier kan de snelheid van het transport niet beïnvloed worden en kunnen uw goederen niet in aanraking komen met goederen van een andere klant.

Koerier nodig?

Bel of mail E-koeriers om uw zending te laten bezorgen. Onze koeriersdiesnt is 7 dagen per week bereikbaar. Heeft het geen haast? Dan kunt u ons ook een e-mail sturen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!