Koerier - E-koeriers - de meest duurzame koeriersdienst

Koerier

In deze blog vertellen over E-koeriers die begonnen is als koerier met elektrische voertuigen.

Contact

ELEKTRISCH VERVOER

Onze voertuigen zijn 100% elektrisch. Hiermee zorgen wij voor transport zonder uitstoot.

SPOEDDIENST

Heeft u een Spoedzending? Neem dan direct contact met ons op zodat wij binnen 45 minuten bij u voor de deur kunnen staan.

DAGROUTES

Wij kunnen volledige dag routes voor u rijden met meerdere leveradressen.

Koerier              

E-koeriers is sinds 2021 begonnen als koerier in Zuid-Holland. E-koeriers is ontstaan vanuit de opleiding ondernemen aan de Hogeschool Rotterdam. Tijdens onze studie kwamen we uit op het idee om als koerier aan de slag te gaan. In samenwerking met de opleiding zijn we plannen gaan maken en begonnen met de eerste bus. Vanuit hier is het balletje gaan rollen en zijn we steeds meer klanten in Zuid-Holland gaan bedienen.

Koerier Capelle aan den IJssel

E-koeriers is op dit moment gevestigd in Capelle aan den IJssel. Vanuit het kantoor is de Brienenoordbrug al te zien en zijn we dus erg dicht bij Rotterdam gevestigd. Vanuit deze locatie werken wij en beginnen wij onze routes. Vanaf onze locatie kunnen wij binnen 30 minuten op heel veel verschillende locaties rondom Capelle aan den IJssel aanwezig zijn. Op onze homepagina ziet u de locaties waar wij regelmatig werken en daarbij dus ook de verwachte reistijd naar die plaats.

Elektrische koerier

Bij het starten van de koeriersdienst zijn we gaan zoeken naar een reden waarom mensen naar ons zouden overstappen. Het is bekend dat de koerierssector enorm concurrerend is, daarom moest er een goede reden om de stap te maken. Al snel waren wij eruit dat dit het elektrische vervoer moest gaan worden. Steeds meer steden eisen binnenkort dat het vervoer in de stad emissieloos zal zijn en daar willen wij op voorbereid zijn. Niet allen in de stad maar ook daarbuiten willen wij zonder uitstoot de goederen van A naar B vervoeren. Met de busjes die er al zijn maar ook eraan gaan komen wordt dit steeds gemakkelijker en wordt er nauwelijks tijd verloren door het eventueel opladen van de bus. Tot op heden hebben wij nog geen nadelen ondervonden van het elektrisch rijden en zijn wij erg tevreden.

Wat bieden wij?

E-koeriers biedt een betrouwbare service waarin de klant altijd voorop staat. Wij werken naar de wensen en eisen van de klant. Wij kunnen direct schakelen en altijd met u meedenken. Naast spoedzendingen kunnen wij ook dagroutes verzorgen waarbij wij meerdere adressen op een dag kunnen leveren. Op deze manier biedt u ook aan uw klant een goede service en staat u altijd direct in contact met onze chauffeur. U zal tijdens de zending altijd op de hoogte zijn van de locatie van uw zending en kunt u bij opmerkingen en vragen direct onze chauffeur berichten of bellen.

Koerier E-koeriers 100% Elektrisch