Spoedkoerier Rotterdam - E-koeriers 100% Elektriche koeriersdienst

Spoedkoerier Rotterdam

Contact

ELEKTRISCH VERVOER

Onze voertuigen zijn 100% elektrisch. Hiermee zorgen wij voor transport zonder uitstoot.

SPOEDDIENST

Heeft u een Spoedzending? Neem dan direct contact met ons op zodat wij binnen 45 minuten bij u voor de deur kunnen staan.

DAGROUTES

Wij kunnen volledige dag routes voor u rijden met meerdere leveradressen.
Home 9 Spoedkoerier Rotterdam

Spoedkoerier Rotterdam

E-koeriers is sinds kort een nieuwe Spoedkoerier Rotterdam. Vanuit Capelle aan den IJssel werken wij veel in de stad en zijn wij een duurzame oplossing voor het transport vanuit en naar de stad toe. Door onze ligging net buiten de stad kunnen wij er voor zorgen dat we binnen 20 minuten bij u voor de deur staan om de zending af te halen en direct door te leveren naar de klant.

Waarom gekozen voor Spoedkoerier Rotterdam?

Wij hebben gekozen om ons te lokaliseren in de buurt van Rotterdam omdat wij het belangrijk vinden dat de stad zo schoon mogelijk gaat worden. De plannen die er zijn voor een schoon en groen Rotterdam vinden wij erg mooi en willen hier hard aan mee werken. Door te kiezen voor een ligging net buiten de stad zijn wij ook interessant voor partners buiten de stad die hun zendingen in de stad geleverd willen hebben.

Op dit moment groeit Rotterdam steeds meer met verschillende koeriersdiensten die zich specialiseren in het elektrische transport. Op dit moment bestaat dat nog wel veel uit hubs die laden en lossen met kleine elektrische wagens en elektrische bakfietsen. Deze voertuigen zijn helaas niet geschikt voor langere afstand. Hier komen wij juist in actie.  Door onze voertuigen kunnen wij lange afstanden overbruggen en de zendingen 100% elektrisch van A naar B brengen zonder hier tijd bij te verliezen. Door de goede actieradius van onze bus kunnen wij binnen Nederland in 1 stuk van A naar B rijden zonder problemen. Wij vervoeren uw zending met een Citroen E-jumpy.

Hoe gaat E-koeriers te werk?

Net zoals bij andere koeriersbedrijven werken wij met offerte aanvragen. Wanneer u een offerte aanvraagt via ons formulier zullen wij zo snel mogelijk reageren zodat wij direct in actie kunnen komen. Zodra wij onderweg zijn sturen wij een track and trace code via Whatsapp. Op deze manier bent u altijd op de hoogte van onze locatie en kunt u de zending volgen van A naar B. Uw zending zal ten alle tijden met onze elektrische busjes vervoerd worden. Wij werken met de Citroen E-jumpy die door heel Nederland zendingen uitlevert. Door het goede bereik van de bus kunnen wij ten alle tijden de zending in 1 keer afleveren bij het adres en wordt hier geen tijd op verloren. Uw zending zal dus altijd met de hoogste prioriteit worden afgeleverd.

Wij denken altijd met u mee!

Onze kracht is dat wij altijd meedenken met de klant om zo snel mogelijk tot een gepaste en betaalbare oplossing te komen. Wij schakelen altijd zelf direct met de klant waardoor het contact niet over meerdere schakels verloopt. Onze kracht ligt op dit moment in het vervoeren van spoedzendingen maar daarbij ook in het vervoeren van dagroutes. Dit wil zeggen dat wij aan het begin van de dag zendingen kunnen afhalen voor meerdere klanten en die dezelfde dag afleveren. Op deze manier hoeft u zich niet meer druk te maken om de route en de planning. Dit kunnen wij volledig uit handen nemen. Hierbij kunnen wij de klanten op de hoogte houden van levertijden en krijgt u een track and trace waarbij u ons de volledige route kunt volgen.

Koeriersdienst Rotterdam Elektrische koeriersdienst E-koeriers

Waar vind ik de tarieven?

U heeft de mogelijkheid om op de homepagina een schatting te ontvangen van het tarief. Wanneer u hier tevreden mee bent kunt u doorgaan met de offerte aanvraag. Wanneer wij de offerte aanvraag ontvangen hebben komen wij direct in actie. Wij sturen binnen enkele minuten een reactie met tarief waarna u kunt beslissen of er akkoord wordt gegeven.Deze tarieven gelden voor de spoedzendingen die dezelfde dag afgeleverd moeten worden.

Wanneer u zendingen heeft voor een andere dag of gebruik wilt maken van onze dagroute service kunt u contact met ons opnemen via het contact formulier of de offerte aanvraag. Wij zullen uw aanvraag dan in behandeling nemen en terugkomen met een tarief. Dit tarief zal lager zijn dan de schatting die gemaakt wordt op onze homepagina.

 Wat voor zendingen kan ik versturen?

Op dit moment kunnen wij verschillende soorten zendingen aannemen. Onze afmetingen zijn 2.00 x 1.30 x 1.30 en kunnen max 500kg laden. Dit zal in de toekomst nog veranderen in verband met een grotere formaten van elektrische voertuigen die eraan komen. Heeft u dus een pallet, doos of zelfs een los artikel? Dan kunt u die gerust aan ons meegeven en wij zorgen ervoor dat deze zo snel mogelijk onder juiste omstandigheden van A naar B wordt vervoerd.