Koerier Berkel en Rodenrijs - E-koeriers - 100% Elektrische Koeriersdienst

Koerier Berkel en Rodenrijs

Contact

ELEKTRISCH VERVOER

Onze voertuigen zijn 100% elektrisch. Hiermee zorgen wij voor transport zonder uitstoot.

SPOEDDIENST

Heeft u een Spoedzending? Neem dan direct contact met ons op zodat wij binnen 45 minuten bij u voor de deur kunnen staan.

DAGROUTES

Wij kunnen volledige dag routes voor u rijden met meerdere leveradressen.
Home 9 Koerier Berkel en Rodenrijs

Opzoek naar Berkel en Rodenrijs?

E-koeriers is ook wekelijks actief als koerier Berkel en Rodenrijs. Vanaf bedrijventerrein Lansingerland vervoeren wij door heel Nederland zendingen die wij direct vervoeren vanaf de laadlocatie. Heeft u een zending klaarstaan op een andere locatie in Berkel en Rodenrijs is dit uiteraard geen probleem! Wij komen zo snel mogelijk uw kant op om de zending op te halen en direct af te leveren bij de klant. Neem zo snel mogelijk contact op met ons voor koerier Berkel en Rodenrijs in onderstaande link.

Onze voertuigen zijn 100% elektrisch. Hiermee zorgen wij voor transport zonder uitstoot. Heeft u een Spoedzending? Neem dan direct contact met ons op zodat wij binnen 45 minuten bij u voor de deur kunnen staan. Wij kunnen volledige dag routes voor u rijden met meerdere leveradressen. Wij laden tot max. 500kg. Wij vervoeren geen ADR, geconditioneerde goederen en medicijnen. Zodra wij onderweg zijn sturen wij onze live locatie via Whatsapp. Zo kunt u de zending altijd volgen. Wij vervoeren uitsluitend voor u, dus niet meerdere klanten op 1 route.

Wie zijn E-koeriers?

Met E-koeriers willen wij ons richten op het Elektrische transport. Wij rijden op dit moment met een Citroen E-jumpy waarover wij erg te spreken zijn. Met een bereik van netto 270km per oplaadbeurt zijn wij snel bij de klanten zonder op te laden. Wanneer het toch nodig is om onderweg te laden zal dit snel gaan en wordt daar weinig tijd mee verloren.

Naast het Elektrische transport bieden wij ook een service waar de klant altijd voorop staat. Wij denken altijd mee met de klant zodat alles mogelijk is. Daarnaast zorgen wij er voor dat u altijd op de hoogte bent van de locatie van onze voertuigen en kunt u direct telefonisch contact met ons opnemen en via WhatsApp.

Benieuwd naar meer informatie? Of wilt u meer weten van het tarief? Neem dan contact met ons op via het contact formulier of stuur een prijs aanvraag via onze offerte aanvraag.

 

Koerier Berkel en Rodenrijs