Last minute koerier service - E-koeriers

E-koeriers is de gespecialiseerde last minute koerier

Wat u ook wilt verzenden, wij hebben het voor u. Wij garanderen dat uw zending niet alleen op tijd klaar is, maar ook veilig op de plaats van bestemming aankomt. We kunnen dit doen met ons wagenpark dat alles duurzaam en milieuvriendelijk kan leveren, van een kleine envelop tot grote pallets met een gewicht tot 500 kg. Al onze koeriers en bezorgers zijn verbonden en uitgerust met GPS, zodat u in real-time uw verzending kunt volgen en weet dat uw pakket tijdens de reis niet wordt gestoten. Als last minute koerier en koeriersdienst leveren wij een dienst die uw verzending dezelfde dag in geheel Nederland kan bezorgen. Laat onze ervaren chauffeurs uw levering verzorgen en u weet zeker dat deze correct wordt afgeleverd.

E-koeriers is vanuit Rotterdam de last minute koerier voor bezorging op dezelfde dag in heel Nederland. We gebruiken bezorgers die het gebied kennen en zijn uitgerust met GPS, zodat ze weten welke drukbezochte gebieden ze moeten vermijden om ervoor te zorgen dat uw pakket elke keer op tijd wordt afgeleverd. Wij behandelen alle pakketten, ongeacht het gewicht of de grootte.

Last minute koerier nodig?

Vraag snel een offerte aan met behulp van onze online offerteformulier of bel ons en vertel ons de verzendinformatie die wij nodig hebben en we zorgen ervoor dat uw verzending gelijk in behandeling wordt genomen. Voor tijdgevoelige pakketten bieden we een koeriersdienst aan die de pakketten zo snel mogelijk kunnen bezorgen. Voor pakketten die voor het einde van de werkdag moeten worden afgeleverd, bieden we een bezorgservice op dezelfde dag die het pakket voor 17:00 uur bezorgt.

Als u levering op dezelfde dag nodig heeft, is er geen andere koerier of bezorgdienst om uit te kiezen. Al onze chauffeurs hebben met GPS uitgeruste voertuigen met real-time tracking en zijn getraind om pakketten op dezelfde dag of in een piektijdvenster af te leveren.

Milieuvriendelijk

Naast dat E-koeriers de last minute koerier van Rotterdam is, is E-koeriers ook een ecologisch verantwoordelijke keuze. E-koeriers beschikt als last minute koerier over 100% elektrische voertuigen die uw verzending van A naar B zal brengen.

Als gevolg van enorme veranderingen in de branche en veranderende verwachtingen van klanten, heeft E-koeriers innovaties als koeriersdienst omarmd. Door de uitbreiding van ons wagenpark van elektrische koeriersvoertuigen (zoals de Citroën ë-Jumpy) vergroten we bewust onze bijdrage aan een duurzamere toekomst van vervoer en koeriersdiensten.

Last minute koerier nodig?

Bel of mail E-koeriers om uw zending te laten bezorgen. Onze koeriersdiesnt is 7 dagen per week bereikbaar. Heeft het geen haast? Dan kunt u ons ook een e-mail sturen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!